RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Man ernstig mishandeld in Veenendaal

1/2
VEENENDAAL - Een 22-jarige man uit Veenendaal is in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 augustus in zijn woonplaats zwaar mishandeld. Na een avond stappen raakt hij onderweg naar huis verzeild in een woordenwisseling die flink uit de hand loopt.


BEWUSTELOOS

Op de Kerkewijck, ter hoogte van de C&A, staat een groep van drie jongens. Met ťťn van hen krijg hij ruzie. Deze jongen slaat hem zo hard in zijn gezicht dat het slachtoffer bewusteloos in elkaar zakt. Vervolgens trapt de agressieve jongen nog een keer hard in zijn gezicht.


DADER

De man die de klappen uitdeelt gaat er na de mishandeling vandoor in de richting van de Korenbeurs. De twee jongens met wie hij stond te praten toen het slachtoffer kwam aanlopen, kennen de dader niet.


VERWONDINGEN

Uiteindelijk wordt het slachtoffer door vrienden weer thuisgebracht. Na onderzoek in het ziekenhuis blijkt de man flinke verwondingen te hebben. Naast een schedelbasisfractuur wordt ook een gebroken oogkas, gebroken neus en een zware hersenschudding geconstateerd. Daarnaast heeft hij hersenbeschadiging opgelopen, waardoor zijn geur- en smaakvermogen is verdwenen.


OPROEP

De politie is op zoek naar de dader van deze mishandeling. Ook wil de politie graag in contact komen met een tweetal fietsende meisjes waarnaar de dader na de mishandeling zwaait. Dit gebeurt op de hoek van de Korenbeurs en de Kerkewijck. Mogelijk kennen zij de dader.


SIGNALEMENT

- blanke huidskleur
- kort, donker haar
- normaal postuur
- donkere jas
- lichte broek

Weet u wie deze man is, of ben jij ťťn van die fietsende meisjes waar de dader naar zwaaide? Bel dan met de tiplijn op 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Uitzending 2 & 30 mei 2018

Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld