RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Getuigen van verkeersruzie gezocht

1/2
HOUTEN - Een 45-jarige man uit Maarssen raakt op dinsdagochtend 26 juni verwikkeld in een verkeersruzie in Houten. Op de kruising van de Rondweg met De Koppeling loopt het uit de hand. De politie is op zoek naar getuigen.

BUMPERKLEVEN

De Maarssenaar rijdt die ochtend rond 6.45 uur in zijn blauwe Mazda over de Limesbaan in Houten. Achter hem zit een witte Volkswagen te drukken, de bestuurder gebaart dat hij harder moet rijden. Ze slaan allebei linksaf de Rondweg op. Bij het rode verkeerslicht bij de kruising met De Koppeling stapt hij uit de auto om aan de bestuurder van de andere auto te vragen wat er aan de hand is.

VECHTPARIJ

Dan onstaat er vrijwel meteen een vechtpartij. Er vallen over en weer klappen en de man uit de witte Volkswagen slaat de Maarssenaar met een onbekend, hard voorwerp. Als de gemoederen bedaard zijn, stappen ze allebei weer in en vervolgen ieder hun weg.De bestuurder van de witte Volkswagen is diezelfde dag nog aangehouden in zijn woonplaats Amerfoort.


GETUIGEN

De politie wil graag spreken met getuigen van het rijgedrag van de twee automobilisten en van de vechtpartij die plaatsvond op de kruising van de Rondweg en De Koppeling. Was u één van de getuigen? Neem dan contact op met de opsporingstiplijn: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld.


Uitzending 27 juni 2018
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld