RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Diefstal uit kleedkamer SV Odijk

ODIJK - UPDATE 11 DECEMBER: De identiteit van de verdachte is bekend. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Den Haag.

Een 26-jarige man uit Odijk wordt bestolen van zijn portemonnee terwijl hij aan het trainen is bij SV Odijk. De spullen worden gestolen uit de kleedkamer van de club aan het Singelpark. Het slachtoffer gaat op donderdagavond 26 april om 19.00 uur voetballen en legt zijn spullen in de kleedkamer. Als hij daar rond 20.30 uur weer komt, merkt hij dat zijn portemonnee is gestolen met daarin zijn bankpasje.

KLEEDKAMER

De politie vermoedt dat de spullen uit de kleedkamer zijn gehaald terwijl één van de teamgenoten van het slachtoffer in de verzorgingsruimte was. Hij gebruikt de hometrainer in de ruimte, die grenst aan de kleedkamer. Terwijl hij aan het fietsen is doet hij de tussendeur dicht, maar hij doet de kleedkamer niet op slot.

DIEFSTAL

Vermoedelijk heeft de dief toegeslagen tussen 19.00 uur en 19.30 uur. De ploeggenoot van het slachtoffer heeft een half uur op de hometrainer gezeten en heeft om 19.30 uur de ruimte verlaten en de kleedkamer weer op slot gedaan.

DUIZEND EURO

De 26-jarige man uit Odijk ontdekt na de training dat zijn portemonnee is gestolen met daarin onder meer zijn bankpas. Hij neemt meteen contact op met de bank en dan blijkt dat er rond 19.50 uur duizend euro is opgenomen bij een pinautomaat aan de Sint Nicolaaslaan in Odijk. Het is de dief dus gelukt om achter de pincode te komen. Het is voor de politie nog een raadsel hoe hij dat te weten is gekomen.

TIPS

Herkent u de pinner die duizend euro pint van de rekening van een 26-jarige man uit Odijk terwijl het slachtoffer aan het trainen is bij SV Odijk. Weet u meer bel dan met de politie via de tiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.

Uitzending 22 augustus 2018

Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld