RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Eigenaresse Chinees restaurant beroofd

1/3
WIJK BIJ DUURSTEDE - Eind mei wordt de eigenaresse van het Chinese restaurant Lucky House bestolen. Een man steelt onder meer de dagomzet, een ring en een IPhone 6.

Vrijdagavond 25 mei rond 22.30 uur sluit de eigenaresse van het Chinese restaurant Lucky House in winkelcentrum De Heul haar zaak af. Ze loopt naar haar auto die geparkeerd staat naast de Jumbo. Op het moment dat ze gaat ziten, wordt het portier opengetrokken door een man. Hij geeft haar een paar harde klappen in het gezicht.

DAGOPBRENGST

De man pakt haar hand en trekt een wit-gouden ring met diamant van haar vinger. Vervolgens trekt hij haar tasje van haar schouder, waar onder meer de dagopbrengst van de dag van het restaurant in zit van bijna 1000 euro. In het tasje zaten ook bankpassen, een ID-kaart, een make-up tasje en de witte IPhone 6 van het slachtoffer.


HULP

Op het moment dat de vrouw om hulp roept, rent de man weg in de richting van het basketbalveldje aan de Karolingerweg. Omwonenden bellen 112.
Ziekenhuis
De eigenaresse wordt met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar blijkt de vinger, waar de ring om zat, gekneusd te zijn. Ook heeft ze bulten en blauwe plekken op haar hoofd.

SIGNALEMENT

- lichtgetinte huidskleur
- 20 - 25 jaar
- lang, smal postuur
- lichte spijkerbroek
- donkere bovenkleding

TIPS?

Heeft u iets gezien van deze beroving? Of weet u wie de dader is? Geef het dan door via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

bewakingsbeeld van verdachte


Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 12 september 2018
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld