RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Slachtoffer van straatroof gezocht

1/3
UTRECHT - De politie is op zoek naar een jonge man die in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 september door drie jongens is beroofd in de Van Seijpesteijntunnel in Utrecht.

JONGE DADERS

Medewerkers van het gemeentelijk cameratoezicht zien die nacht dat er rond 03.00 uur een man wordt beroofd. Meteen worden er agenten ter plaatse gestuurd en konden na een korte achtervolging drie jongens worden aangehouden. Het gaat om jongens van 14 en 15 jaar.

SLACHTOFFER

De politie wil graag dat het slachtoffer aangifte doet van de beroving. Hij reed die avond op een OV-fiets. De straatrovers spraken hem aan. Vervolgens pakte één van hen iets uit de rugtas van het slachtoffer en gingen er vandoor.
Het signalement van het slachtoffer:
- blanke huidskleur
- donker, krullend haar
- donkere jas, witte kraag
- lichte broek
- donkere schoenen, witte band
- [aan het stuur hing een] blauwe Albert Heijn-tas

 Een andere straatroof vond die nacht plaats in de Daalsetunnel. Een andere straatroof vond die nacht plaats in de Daalsetunnel. | Foto: Google Streetview

DAALSETUNNEL

Een half uur eerder vond er een straatroof plaats in de Daalsetunnel. Een man werd door drie jongens beroofd van zijn tas. Dit slachtoffer deed wel aangifte. Uit onderzoek is gebleken dat het gaat om dezelfde daders.

CONTACT

Fietste jij in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 september op een OV-fiets door de Van Sijpesteijntunnel en werd je beroofd door drie jongens? Neem dan contact op met de politie. Je kunt je melden bij het politiebureau of bellen met de tiplijn: 0800-6070 of
Ook komt de politie graag in contact met getuigen van beide straatroven.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 25 september 2018
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld