RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Overvallers sluiten medewerker eetcafé op in wc

BAARN - UPDATE 26 FEBRUARI: De politie heeft twee mannen van 18 en 19 jaar uit Baarn aangehouden.

Op de wc opgesloten worden en horen hoe twee overvallers de zaak leegroven. Het overkwam een 21-jarige medewerker van eetcafé Petershof aan de Eemnesserweg in Baarn.

SIGARETJE

Zondagavond 26 augustus staat de medewerker alleen in de zaak. Even voor middernacht besluit hij buiten een sigaretje te roken. Ineens wordt hij naar binnen geduwd door twee gewapende mannen. Hij wordt opgesloten in de wc.

ROOFTOCHT

De twee overvallers gaan dan de zaak doorzoeken. Ze stelen sigaretten, geld uit de kassa én ze stelen de kluis. Pas als het stil is durft de medewerker uit de wc te komen. Dan belt hij 112. De politie zoekt vervolgens in de omgeving, maar kan de daders nergens meer vinden.

NISSAN

Op bewakingsbeeld is te zien dat vlak voor en na de overval een rode Nissan Micra langs de zaak rijdt. De auto stopt op het parkeerterrein van Albert Heijn aan de overkant van het eetcafé. De twee overvallers stappen uit en rennen naar het eetcafé.

BUIT

De overvallers proberen de kassa's open te krijgen, maar dat mislukt. Uiteindelijk gaan ze ervandoor met de sigarettenkast en de kluis. Onderweg naar hun auto laten ze een spoor van pakjes sigaretten achter. Het breekijzer vinden rechercheurs in de bosjes.

TIPLIJN

De politie wil de daders graag vinden. Herkent u ze, of heeft u een idee wie het zouden kunnen zijn? Bel dan naar de opsporingstiplijn: 0800 - 6070 of met Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Uitzending 14 november & 10 oktober 2018
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld