RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Zware mishandeling in Amersfoort

1/2
AMERSFOORT - Een bezoekje aan een bruiloft in Amersfoort eindigt voor een 27-jarige man uit die plaats in een bezoek aan het ziekenhuis. Wanneer hij die avond na de bruiloft samen met andere bruiloftsgasten in de richting van de Groningerstraat loopt, komt een man hen tegemoet lopen.

fragment uitzending


MISHANDELING

Dat is waar een gezellig avondje compleet omslaat. De tegemoetkomende man loopt in ferme passen op de mannen af. Hoewel de stoep breed genoeg is om moeiteloos te passeren, kiest de man ervoor om tussen de naast elkaar lopende mannen door te lopen. Daarbij bots hij tegen de mannen aan. De 27-jarige Amersfoorter roept dat de man normaal moet doen en loopt vervolgens door. Die bemoeienis schiet bij de andere persoon in het verkeerde keelgat en komt vervolgens verbaal agressief achter de man aan. Andere bruiloftsgasten kunnen niet voorkomen dat het tot een schermutseling komt, waarbij het slachtoffer op de grond belandt. Hij wordt daarbij tegen het hoofd geschopt en verliest het bewustzijn.

ZOEKTOCHT

De man gaat er na de mishandeling vandoor. Hoewel de politie nog een onderzoek instelt in de omgeving, wordt de man niet meer aangetroffen. De politie hoopt dat de man zich alsnog meldt na deze oproep.

SIGNALEMENT

- blanke man
- 35 - 40 jaar
- rond de 1.80m
- normaal postuur
- bruin kort stekelhaar
- grijze, ruim zittende sweater met capuchon
- vermoedelijk donkere korte broek
- spreekt Nederlands, maar kwam tijdens de confrontatie niet goed uit zijn woorden

TIPS

Weet u wie deze man is, of herken jij jezelf in dit verhaal? Bel dan met de opsporingstiplijn: 0800 - 6070 of naar Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Uitzending 24 oktober 2018
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld