RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Woninginbraak in Veenendaal

1/2
VEENENDAAL - Na een fijne vakantie komt een echtpaar uit Veenendaal thuis en ontdekt dat er is ingebroken. De daders zijn te zien op bewakingsbeelden.

De inbraak vindt plaats in de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 mei in een woning aan de Bontekoestraat. Tussen 03.00 uur en 04.00 uur hoort de buurvrouw geluiden in het huis, maar ze denkt dat het de buren zijn die terugkomen van vakantie.

De volgende morgen blijkt het toch een inbraak te zijn. De buurvrouw ziet dan dat een raam aan de voorkant is geforceerd. Het hele huis is doorzocht. Er is voor duizenden euro's aan munten, sieraden en computerapparatuur gestolen.

BEWAKINGSBEELDEN

Op bewakingsbeelden is te zien hoe twee mannen proberen om een raam aan de achterkant van de woning open te breken. Dat mislukt. Maar kennelijk is het dus gelukt om via de voorkant de woning binnen te komen.

SIGNALEMENT

- lichtgetinte huidskleur
- normaal postuur
- kort, zwart haar
- donkere wenkbrauwen
- donkere gewatteerde jas, capuchon
- capuchontrui

TIPS

Heeft u een idee wie dit zijn? Help dan mee deze zaak op te lossen en geef de namen door aan de politie via de tiplijn 0800-6070. Deze inbraak was dus in de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 mei in een woning aan de Bontekoestraat in Veenendaal. Denkt u de twee inbrekers te kennen en geeft u daarom liever niet uw naam bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Fragment uitzending


Uitzending 31 oktober 2018
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar MinisterieHeb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld