RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Oudere vrouw steelt tassen met kleding

AMERSFOORT - UPDATE 22 NOVEMBER: De verdachte heeft zichzelf herkend en heeft zich gemeld bij het politiebureau in Amersfoort.

Een vrouw steelt tassen met net gekochte kleding van een klant van H&M in Amersfoort. De verdachte is een wat oudere dame, iets wat je niet direct verwacht.

De diefstal vindt plaats op vrijdag 28 september. De gestolen tassen met kleding zijn van een tienermeisje dat met haar moeder aan het winkelen is in Amersfoort. Een moeder is samen met haar tienerdochter aan het winkelen in Amersfoort. Ze hebben al het één en ander gekocht als ze ook nog even de H&M aan het Sint Jorisplein bezoeken. Om de handen vrij te hebben, zetten ze de tassen met aankopen even tegen een pilaar. Even later zijn de tassen weg.

BEWAKINGSBEELD

Op bewakingsbeeld is te zien dat het meisje de tassen even parkeert achter een kledingrek. Samen met haar moeder gaat ze op zoek naar kleding en dwaalt een beetje af. Ondertussen komt de verdachte in de buurt van de tassen. Ze ziet ze staan, pakt ze op en loopt ermee weg. Vlak voordat ze de moeder en dochter passeert, verbergt ze de tassen van het meisje achter haar eigen tas.

Uitzending 21 november 2018
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld