RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Gewapende overval bij Domino's Pizza

1/3
AMERSFOORT - Als de manager van een filiaal van Domino's Pizza in Amersfoort op een avond in haar kantoortje zit te werken, komt er opeens een man met een mes op haar af. Ze denkt dat het een geintje van één van haar medewerkers is. Maar niets is minder waar.

BEWAKINGSBEELD

De overval vindt plaats op maandagavond 5 november 2018 bij de Domino's Pizza aan het Prinses Julianaplein. Op bewakingsbeelden is te zien dat de overvaller binnenkomt, over de balie springt en door de keuken rent, waar op dat moment niemand is. Hij gaat regelrecht naar het kantoor van de manager, stormt het kantoor in, pakt haar van achteren vast en bedreigt haar met een mes. Hij eist geld. Ze vertelt hem dat dat niet gaat. De kluis zit op slot en heeft een tijdslot met een zeer lange vertraging.

De tekst gaat verder onder de video.

Bewakingsbeelden van de gewapende overval.


PERSONEEL

Terwijl de overvaller de vrouw blijft bedreigen met zijn mes, komt een medewerker langs het kantoor en ziet wat er gebeurt en rent de keuken in. De overvaller heeft dat door en rent hem achterna. Hij dwingt ook deze medewerker onder bedreiging van dat mes om met hem mee te lopen naar het kantoor. Ook een andere medewerker die komt aanlopen moet in het kantoor gaan zitten. De overvaller is vastbesloten niet zonder buit te vertrekken. Dan geeft de manager hem wat contant geld uit één van de kassa-lades en stopt dat in zijn grijze rugtas. Dan moet een van de medewerkers zijn Dr. Dre koptelefoon afgeven. Daarmee lijkt de overvaller genoegen te nemen. Hij rent de keuken door, springt weer over de balie en rent de zaak uit.

VLUCHT

Hij rent rechtsaf over het Prinses Julianaplein, de Arnhemseweg op richting de Bisschopsweg.

SIGNALEMENT

- lichtgetinte huidskleur
- 16 - 20 jaar
- smal postuur
- 1.65m
- zwarte kleding
- zwarte joggingbroek, Nike
- zwarte sjaal voor zijn neus en mond
- zwarte pilotenbril, gouden accenten
- zwarte schoenen, Nike Airmax
- grijze rugtas, Eastpak

Volgens de slachtoffers kwam hij nerveus over; hij stond te trillen op zijn benen.

TIPS

Wie is deze volhoudende overvaller? Herkent u hem of heeft u andere belangrijke informatie die kan helpen hem te vinden? Pak dan de telefoon en bel de tiplijn: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 31 juni 2019, 23 januari 2019 & 5 december 2018
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld