RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Sieraden aangetroffen bij inbreker

1/9
NIEUWEGEIN - Dankzij een oplettende inwoner van Nieuwegein heeft de politie op zondagavond 28 oktober een inbreker aan kunnen houden. Vervolgens vonden ze bij een huiszoeking in de woning waar hij verbleef een flinke hoeveelheid sieraden, vermoedelijk afkomstig van eerdere inbraken.

De Nieuwegeiner ziet die avond dat een man zich verdacht gedraagt bij een woning aan de Specht. Hij houdt hem een tijdje in de gaten en ziet dan dat die man staat te rommelen bij de voordeur. Dan besluit hij de politie te bellen. Hij blijft op de man letten en ziet dan dat hij probeert de deur open te breken. Dat lukt hem niet en dan loopt hij weg. Ondertussen gaan de agenten ter plaatse. Bij de woning aangekomen zien ze dat er inderdaad geprobeerd is in te breken. Vervolgens wordt de omgeving afgezet en doorzocht en dan zien agenten de man die voldoet aan het signalement. Ze houden hem aan.

SIERADEN

In de woning waar de verdachte verblijft, treft de politie veel sieraden en andere spullen aan die vermoedelijk afkomstig zijn van inbraken.

Herkent u ťťn of meerder van de getoonde spullen, dan kunt u contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0800 - 6070.

Uitzending 5 december 2018
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Fragment uitzending


 Ring Bulgary Ring Bulgary | Foto: Politie Midden-Nederland Horloge Horloge | Foto: Politie Midden-Nederland Armbanden Armbanden | Foto: Politie Midden-Nederland Rolex Rolex | Foto: Politie Midden-Nederland Armband Armband | Foto: Politie Midden-Nederland Zilveren hanger uiltje Zilveren hanger uiltje | Foto: Politie Midden-Nederland Kistje met diverse sieraden Kistje met diverse sieraden | Foto: Politie Midden-Nederland


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld