RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Schennispleger laat kinderen schrikken

1/2
NIEUWEGEIN - Dinsdagmiddag 13 november lopen drie kinderen door een steeg bij de Olsterveste in Nieuwegein. Het gaat om een jongen en meisje van 7 jaar en een meisje van 5. In de steeg worden ze aangesproken door een man. De kinderen zien dat hij zijn geslachtsdeel uit zijn broek heeft. Dan doet de man hen een onzedelijk voorstel. De kinderen zeggen nee en rennen weg.

GETUIGE

Eenmaal thuis vertellen de kinderen wat er is gebeurd, waarop hun ouders de politie bellen. Als die arriveert is de man nergens meer te bekennen. Het blijkt dat een getuige hem heeft zien lopen. Hij is de steeg uitgelopen aan de kant van de Banterveste. De omschrijving van de getuige komt geheel overeen met de beschrijving die de kinderen van de man hebben gegeven.

BEWAKINGSBEELD

De man is ook op bewakingsbeelden te zien. Die laat de politie voorlopig nog niet zien. De politie hoopt dat de man zichzelf herkent in dit verhaal en dat hij zich meldt. Mocht dat niet gebeuren, dan worden de beelden getoond.

SIGNALEMENT

Verdachte
- lichtgetinte huidskleur
- 35 jaar
- donker, kort haar
- baardje
- zwarte jas
- overhemd/trui, horizontale witte strepen
- zwarte broek
- zwarte schoenen

Wat opvalt aan de man is dat hij sleept met zijn rechterbeen.

TIPS?

Weet u om wie het gaat, bel meteen de tiplijn: 0800 - 6070 en als u liever anoniem blijft, bijvoorbeeld omdat u de verdachte persoonlijk kent, bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 9 januari 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld