RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Politie zoekt getuigen van autobrand

1/3
UTRECHT - Op 29 december rukten politie en brandweer in Utrecht uit voor een autobrand op de hoek van de Marshalllaan en de Peltlaan. Diezelfde avond hielden agenten twee verdachten aan; een jongen van 17 en een jongen van 18 jaar. De politie zoekt getuigen van deze autobrand.

Op bewakingsbeelden is te zien hoe twee jongens rond 22.30 uur een auto in brand steken. Vlak ervoor en erna komt een aantal getuigen voorbij die de politie graag wil spreken.

GETUIGEN

Vlak vóór de brand rijdt een auto over de Peltlaan richting de kruising met de Marshalllaan. Op de hoek staan dan de verdachten al bij de auto. Ook komen er iemand op een fiets of bromfiets en lopend voorbij. Deze getuigen worden verzocht zich bij de politie te melden.

Getuigen van brandstichting


Bent u één van de getuigen van de brand op de hoek van de Marshalllaan/ Peltlaan op 29 december? Neem dan contact op met de politie, dat kan door te bellen naar de tiplijn: 0800 - 6070 en als u informatie over de brandstichters heeft die u liever anoniem doorgeeft, bel dan naar 0800 - 7000.


Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 16 januari 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld