RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Gewapende overval op snackbar

1/2
UTRECHT - Twee jongens die op vrijdagavond 16 november een patatje eten bij snackbar Elinkwijk in Utrecht, overvallen even later de zaak.

CAPUCHONS

Rond 22.00 uur komen de twee binnen en bestellen een patatje. Als ze dat op hebben vertrekken ze weer. Een kwartier later komen ze terug. De eigenaar en zijn vrouw zijn op dat moment aan het werk in de keuken. Op het scherm van het bewakingssysteem zien ze de twee binnenkomen met hun capuchons ver over hun hoofd getrokken. De overvallers rennen naar de achterkant van de balie waar de kassa staat.


BETRAPT

De eigenaar rent via de nooduitgang de zaak uit en loopt buitenlangs naar de ingang. Door de ruit van de zaak ziet hij dat het de twee jongens zijn die even daarvoor een patatje kwamen eten. Ze zijn druk bezig met het openen van de kassa. Dan zien de jongens dat ze betrapt zijn en rennen zonder buit de zaak uit. Eén van de twee bedreigt de eigenaar dan nog met een mes.


SIGNALEMENTEN

Helaas zijn door een verkeerde instelling van het bewakingscamerasysteem de beelden niet bewaard gebleven. Die fout is inmiddels hersteld.

Verdachte 1
- lichtgetinte huidskleur
- 16 - 22 jaar
- 1.75m
- een normaal postuur
- donkere winterjas, capuchon
- witte sjaal

Verdachte 2
- donkergetinte huidskleur (volgens eigenaar van Surinaamse afkomst)
- 20 jaar
- 1.80m
- tenger postuur
- donkere winterjas, capuchon
- witte sjaal, print


TIPS

Weet u wie deze twee overvallers zijn? Of was u getuige van de overval? Laat dan van u horen en bel de tiplijn: 0800 - 6070 of bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.


Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 30 januari 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld