RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Doorrijder Renswoude reed mogelijk in oude Opel Astra

RENSWOUDE - UPDATE: De bestuurder van de Opel Astra is inmiddels aangehouden.

De vrouw die begin februari op een zebrapad in Renswoude werd aangereden, is aan haar verwondingen overleden. Ze was 76 jaar. De bestuurder van de auto reed door na het ongeluk en is nog altijd spoorloos.

OPEL ASTRA

De recherche heeft met meerdere getuigen gesproken en heeft bewakingsbeelden bekeken. Daaruit komt naar voren dat de doorgereden auto vermoedelijk een ruim 20 jaar oude groene Opel Astra hatchback is. Een zogenoemd model F, bouwperiode 1991 tot 1998.

SCHADE

De auto heeft waarschijnlijk schade aan de voorzijde opgelopen. Mogelijk is die schade inmiddels hersteld. In een eerder persbericht van de politie werd een gedeelte van een kenteken genoemd, maar dat is hoogstwaarschijnlijk niet correct en hoort niet bij de nu gezochte Opel Astra. Mogelijk is het kenteken niet geheel juist genoteerd of hoort het bij een andere auto die op het moment van de aanrijding ook over de Dorpsstraat reed.

TIPS

Wie kent iemand die op of rond de dag van het ongeval beschikte over een dergelijke auto en mogelijk intussen niet meer die auto gebruikt? De automobilist reed de vrouw met hoge snelheid aan en liet haar zwaargewond op het zebrapad achter. Heeft u informatie? Geef het dan door via één van de tipnummers: 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Uitzending 27 februari 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld