RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Man met glas geslagen in Amersfoorts café

AMERSFOORT - UPDATE 14 MAART: 3 kijkers herkenden de vrouw en belden hun tip door. Het gaat om een 24-jarige vrouw uit Houten. Zij wordt vandaag nog verhoord. Tipgevers: bedankt voor het meedenken!

Een man uit Leusden is in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 februari flink gewond geraakt toen hij uitging met zijn vriendin. In café Fiji slaat iemand volledig onverwachts een glas in zijn gezicht.


CAFE FIJI

Mauro is die nacht samen met zijn vriendin een avondje op stap aan de Hof in Amersfoort. Rond 02:00 uur komen ze café Fiji binnen. Ze lopen naar achteren om te kijken of er bekenden zijn. Het gaat al snel fout: een vrouw geeft Mauro's vriendin een klap en kort daarna slaat ze Mauro met een glas.

VLUCHT

Nadat de dader het glas kapot heeft geslagen maakt ze dat ze wegkomt. Het barpersoneel kijkt nog even waar de vrouw is gebleven, maar ze weet te ontkomen. Mauro realiseert zich nog niet wat er zojuist is gebeurd. Hij voelt dat er iets met z'n wang aan de hand is.

VERWONDING

Hij moet snel naar het ziekenhuis, want er blijkt bij de klap een diepe snee te zijn ontstaan. Nadat het is gehecht, moet Mauro wekenlang thuiszitten en kan hij alleen vloeibaar voedsel eten. Een maand later is hij nog niet volledig hersteld. Waarschijnlijk blijft het litteken de rest van zijn leven zichtbaar. De artsen vermoeden dat er een speekselklier is geraakt.


TIPS

Weet u wie er achter deze mishandeling zit? Of heeft u informatie die de politie kan helpen om de dader te vinden? Twijfel dan niet en bel de tiplijn: 0800 - 6070 of bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Uitzending 13 maart 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld