RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Man gewond geraakt door klap met bierflesje

1/3
IJSSELSTEIN - Een 26-jarige man uit IJsselstein belandt na een avondje stappen met zijn neef in het ziekenhuis. Op weg naar huis wordt hij uit het niets door een man geslagen met een bierflesje.


Het gebeurt in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 februari. Het slachtoffer loopt rond 3.00 uur samen met zijn neef over de Weidstraat. Op de kruising met de Vingerhoekhoef staat een man midden op straat. Hij staat te wankelen op zijn benen en lijkt dronken. Ook heeft hij een wond op zijn hoofd. De neven vragen wat er aan de hand is, maar de man reageert niet.


KLAP

Dan wordt de neef van het slachtoffer afgeleid door een rumoerige groep jongeren, waar hij even heen loopt. Het slachtoffer blijft op hem staan wachten. De dronken man staat dan inmiddels tegen een gevel geleund. Als het slachtoffer zich omdraait om zijn neef te roepen, krijgt hij ineens een klap op zijn achterhoofd.


BLOED

De neef komt af op de schreeuw die het slachtoffer slaakt. Hij ziet de man wegrennen in de richting van de Koningshof en hij ziet dat zijn neef flink bloedt.


De mishandeling vond plaats op de hoek van de Vingerhoekhof en de Weidstraat.


ZIEKENHUIS

Dan gaan de twee neven naar de woning van het slachtoffer. Daar besluiten ze naar het ziekenhuis te gaan. Op de eerste hulp worden de glassplinters van een bierflesje uit zijn hoofd verwijderd en de wond gehecht.


SIGNALEMENT

De politie is op zoek naar getuigen die kunnen helpen de man te vinden.
Hij heeft
- blanke huidskleur
- normaal postuur
- 30 jaar
- 1.80m
- spits gezicht
- donkere winterjas
en hij zag er nogal onverzorgd uit.


TIPS

Heeft u een idee wie deze man is? Misschien heeft u hem eerder die avond wel in één van de cafés in IJsselstein gezien, ook dat is waardevolle informatie voor de rechercheurs. Geef alles wat u weet door via de tiplijn: 0800 - 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.


Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 3 april & 17 juli 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld