RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Getuigen gezocht van ernstig verkeersongeval

1/4
NIEUWEGEIN - Een 21-jarige vrouw uit Vianen is ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Laagravenseweg in Nieuwegein. Ze brak haar onderrug en zal nog maanden moeten revalideren. De politie zoekt getuigen van het ongeval.

SLIP

De vrouw rijdt op vrijdagavond 15 maart rond 18.30 uur in haar grijze CitroŽn C1 over de Waterlinieweg en neemt de rotonde onder de A12 richting Nieuwegein. Als ze zo'n 200 meter voorbij de rotonde is, raakt haar auto door nog onbekende oorzaak in een slip.

ANDERE RIJBAAN

Ze schiet de middenberm over en schiet over de rijbaan van het tegemoetkomende verkeer. In de berm komt ze tot stilstand. Ze is bij kennis en belt 112. Politie en ambulance komen ter plaatse. De vrouw wordt naar het ziekenhuis gebracht. Daar blijkt dat ze haar onderrug heeft gebroken.


 De  vrouw schiet over de middenberm en komt aan de andere kant van de rijbaan voorbij de sloot terecht. De vrouw schiet over de middenberm en komt aan de andere kant van de rijbaan voorbij de sloot terecht. | Foto: Google Streetview

DASHCAM

Een automobilist die op het moment van het ongeluk op de baan van het tegemoetkomende verkeer rijdt, heeft zijn dashcam aan. Op de beelden is te zien hoe de auto van het slachtoffer de weg overschiet.

Een automobilist filmde een deel van het ongeval met zijn dashcam.


GETUIGEN

Op de beelden van de dashcam is ook te zien hoe druk het op dat moment is. Er moeten daarom meer getuigen zijn. Reed u die vrijdagavond 15 maart rond 18.30 uur over de Laagravenseweg en heeft u iets van dit ernstige ongeluk gezien? De politie hoort graag van u. U kunt contact opnemen met het tipnummer: 0800 - 6070.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld.


Uitzending 17 april 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld