RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Meisje (17) aangerand na uitgaan in Amersfoort

AMERSFOORT - UPDATE 2 MEI: Naar aanleiding van de uitzending kwamen veel tips binnen bij de politie, waarbij ook namen zijn genoemd. Inmiddels is de identiteit van de verdachte bekend en gaat de recherche verder onderzoek doen. Mensen die getuigen zijn geweest van de aanranding worden nog steeds verzocht zich te melden bij de politie.

Een 17-jarig meisje is in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 februari aangerand toen zij na het uitgaan naar haar scooter liep. De dader is te zien op bewakingsbeeld.

NAAR HUIS

Het meisje is die nacht met vriendinnen op stap in het centrum van Amersfoort. Ze bezoeken een aantal cafťs op en rond de Hof. Rond 03:30 uur gaat ze naar huis. Ze loopt naar haar scooter die geparkeerd staat op het Stadhuisplein. Onderweg merkt ze dat ze gevolgd wordt door een man.

HARDHANDIG

Ter hoogte van de Coop-supermarkt aan de Hellestraat spreekt de man haar aan. Ze laat duidelijk merken dat ze geen zin heeft in contact. Dan pakt de man haar stevig vast en randt haar aan. Het gaat er gewelddadig aan toe. Het slachtoffer probeert zich los te rukken en begint te schreeuwen en te gillen. Op een gegeven moment laat de dader haar los en rent weg in de richting de Utrechtsestraat.

TIPS

Weet u wie deze gewelddadige aanrander is? Twijfel dan niet en bel met de tiplijn: 0800 - 6070. Blijft u liever anoniem, bijvoorbeeld omdat u de man persoonlijk kent, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000.

Uitzending 1 mei 2019

Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht,Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld