RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Autokraker met opvallende onderbroek

1/2
UTRECHT - UPDATE 15 JULI: Naar aanleiding van de uitzending kwamen er 2 hele concrete tips binnen. De verdachte is een 20-jarige man uit Utrecht. De politie hoopt hem binnenkort aan te houden.

Een autokraker slaat toe in de Utrechtse wijk Ondiep. Hij heeft niet door dat hij gefilmd wordt.

NAVIGATIESYSTEEM

Het gebeurde in de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 mei. De auto staat geparkeerd aan de Royaards van den Hamkade als er een man voorbijloopt. Hij tikt de ruit in en doet het portier open. Hij gaat rustig zitten en haalt de radio/navigatiesysteem uit de middenconsole. Die stopt hij in een tas die in de auto ligt. Als hij uitstapt is de rand van z'n onderbroek goed te zien.

 De autokraker droeg een onderbroek van het merk Muchachomalo. De autokraker droeg een onderbroek van het merk Muchachomalo. | Foto: Politie Midden-Nederland

WAGGELEN

Hij loopt waggelend, het lijkt alsof hij sleept met een been. Het kan zijn dat hij altijd zo loopt, maar het kan ook zijn dat hij eind maart last had van een blessure.

TIPS

Herkent u deze man, bijvoorbeeld aan zijn onderbroek? Bel de tiplijn: 0800- 6070. Blijft u liever anoniem: bel dan naar 0800 - 7000.

Uitzending 5 juni 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld