RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Mannen stelen cartridges bij Bruna

1/3
NIEUWEGEIN - Begin dit jaar lukt het twee mannen om bij Bruna in Nieuwegein voor een paar honderd euro aan inktcartridges te stelen. Uit onderzoek blijkt dat ze dit waarschijnlijk vaker doen.
De mannen komen één voor één de winkel binnen, alsof ze niet bij elkaar horen. De één legt de cartridges klaar,de ander stopt ze in een tasje.

In totaal stelen de mannen 7 inktcartridges ter waarde van 312 euro.
LANDELIJK

De filiaalmanager zet deze beelden op het interne web van Bruna. Daardoor kan een medewerker van een filiaal in Veenendaal een paar dagen later een diefstal voorkomen omdat hij de mannen herkent. Daaruit blijkt dat deze mannen gewoon doorgaan en vermoedelijk in het hele land proberen om cartridges te stelen.

SIGNALEMENT

De man die de cartridges in een tasje stopt, op dat tasje staat de tekst ' partytime'. Hij is tussen de 40 en 50 jaar oud en zo'n 1.85m lang. De man die de spullen klaarlegt, is wat kalend, ook tussen de 40 en 50 jaar en iets kleiner; zo'n 1.65m.

TIPS

Winkeliers, opgepast voor dit duo! En voor alle kijkers geldt; geef hetdoor als u weet wie deze mannen zijn. U kunt bellen naar de tiplijn: 0800 - 6070 of naar Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 26 juni 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTVUtrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld