RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Zoektocht naar Ridouan Taghi en Saïd Razzouki

1/3
UTRECHT - De politie heeft verouderingstekeningen gemaakt van de twee meest gezochte criminelen van ons land, Ridouan Taghi en Sad Razzouki. Vorige week begon het proces tegen hen en 14 andere leden van hun organisatie. De twee kopstukken zijn nog steeds spoorloos.

Het Openbaar Ministerie verdenkt het duo van het leiding geven aan een criminele organisatie en het beramen van en opdracht geven voor tenminste zes moorden, met name in Utrecht en het Gooi.

 De meest recente foto's van de twee meest gezochte criminelen. De meest recente foto's van de twee meest gezochte criminelen. | Foto: Politie

TEKENINGEN

Omdat de meest recente foto's die de politie van de mannen heeft, gedateerd zijn, zijn er tekeningen gemaakt waarop te zien is hoe de mannen er nu uit zouden kunnen zien.

 Zo zouden ze eruit kunnen zien: Ridouan Taghi links, Sad Razzouki rechts. Zo zouden ze eruit kunnen zien: Ridouan Taghi links, Sad Razzouki rechts. | Foto: Politie

VERBLIJFPLAATS

Vermoedelijk verblijven de mannen in Mexico, Colombia of elder in Midden- of Zuid-Amerika. Ook zouden ze in Spanje, Marokko of Dubai kunnen zijn.

BELONING

De politie vraagt iedereen naar hen uit te kijken. Er liggen beloningen van 100.000 euro per persoon klaar voor de tip die leidt naar hun verblijfplaatsen.

TIPS

Heeft u een idee waar de mannen zijn of heeft u ze ergens gezien? Benader ze niet zelf, maar bel de politie via n van deze tipnummer: 0800 - 6070, Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000, Team Nationale Inlichtingen: 079 - 345 8999. Vanuit het buitenland belt u naar: +31 79 345 9876.

Uitzending 17 juli 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld