RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Kentekendieven tanken zonder te betalen

1/5
UTRECHT - Uit een parkeergarage in Utrecht zijn van auto's de kentekenplaten gestolen. Vervolgens werd er getankt zonder te betalen.

In de periode van half mei tot begin juni, werden uit een parkeergarage van een bedrijf aan de Eendrachtlaan in Utrecht van 5 auto's de kentekenplaten gestolen. Bij één auto gebeurde het zelfs twee keer.

DIEFSTAL

Op bewakingsbeeld van de garage zijn twee dieven te zien. Dader 1 is een lichtgetinte jongeman. Hij heeft kort zwart haar met de zijkanten opgeschoren en heeft een slank tot normaal postuur. Dader 2 is ook een lichtgetinte jongeman met een smal postuur. Op de beelden draagt hij een plastic tas van Albert Heijn om de kentekenplaten in mee te nemen.

fragment uitzending


TANKEN

Op zondag 19 mei wordt bij het BP-tankstation aan de Lunettenbaan in Utrecht getankt. We zien een zwarte Volkswagen Polo diesel, met - uit de parkeergarage - gestolen kentekenplaten. Direct na het tanken gaat de dader er zonder te betalen vandoor. Maandag 27 mei zien we dader 1 tanken. Dit keer gooit hij de tank vol bij een tankstation aan de Gageldijk in Utrecht. Ook nu is hij weer met die zwarte Volkswagen Polo diesel en weer verdwijnt hij zonder te betalen. Vrijdag 31 mei zien we weer dader 1, nu met een zwarte Audi A3. Hij gooit weer de tank vol bij het tankstation aan de Gageldijk in Utrecht.

TIPS?

Weet u wie de mannen zijn? Bel met informatie naar 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

 Tanken Audi A3 Gageldijk Tanken Audi A3 Gageldijk |

 Tanken VW Polo Gageldijk Tanken VW Polo Gageldijk |

 Tanken VW Polo Lunettenbaan Tanken VW Polo Lunettenbaan |

Uitzending 24 juli 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld