RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Magneetvissers hengelen sieraden uit kanaal

1/5
VEENENDAAL - Twee tieners uit Nieuwegein hebben tijdens het magneetvissen een kluis boven water gehaald. De jongens van 13 en 15 jaar waren aan het vissen met een magneet aan een touw in het Merwedekanaal.


Tijdens het vissen kregen ze een flink gewicht aan hun magneet. Ze trokken de magneet naar de kant en toen bleek dat ze een geopende kleine kluis met daarin sieraden hadden opgevist.

De politie vermoedt dat de sieraden afkomstig zijn van diefstal.

 Twee kettinkjes, links een kettinkje met daaraan een hangertje van een kruik Twee kettinkjes, links een kettinkje met daaraan een hangertje van een kruik | Foto: Politie Midden-Nederland Een kettinkje met daaraan een knoop met franjes en een horloge van het merk Seiko Een kettinkje met daaraan een knoop met franjes en een horloge van het merk Seiko | Foto: Politie Midden-Nederland Een broche van gevlochten messing en een halsketting met een hanger in de vorm van een bolletje met steentjes erin Een broche van gevlochten messing en een halsketting met een hanger in de vorm van een bolletje met steentjes erin | Foto: Politie Midden-NederlandHet lijkt erop dat de sieraden een geringe waarde hebben, maar voor de eigenaar kunnen ze natuurlijk wel grote emotionele waarde hebben.

TIPS

Weet u van wie de sieraden zijn of zijn ze misschien van u? Neem dan contact op met de tiplijn: 0800 - 6070.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 14 augustus 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld