RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Vechtpartijen na 'Vunzige Deuntjes' in Tivoli

1/2
UTRECHT - UPDATE 25 september: Binnen een paar uur na de uitzending van Bureau Hengeveld meldden twee van de vier gezochte mannen zich bij de politie.

De politie gaf in de uitzending van Bureau Hengeveld foto's vrij van vier mannen. Zij worden ervan verdacht de aanstichters te zijn van de grote vechtpartijen die uitbraken na een editie van het R&B-feest 'Vunzige Deuntjes' op 10 augustus in TivoliVredenburg in Utrecht.

Als het feest is afgelopen begeleiden de beveiligingsmedewerkers de 2500 bezoekers naar buiten. Daar ontstaat een vechtpartij waarbij de politie hard moet ingrijpen. Ondertussen ontstaan nog meer opstootjes. Er is veel politie-inzet nodig om de rust weer terug te laten keren.

BEWAKINGSBEELD

Op bewakingsbeeld is te zien dat vier mannen de aanstichters zijn van de vechtpartijen. De politie heeft duidelijke foto's van de mannen omdat aan het begin van het feest bezoekers op de foto werden gezet. De politie heeft de vier een week de tijd gegeven om zichzelf te melden. Dat hebben zij niet gedaan. Daarom is vandaag de foto gepubliceerd. Op de foto hebben de mannen een nummer gekregen.

Op bewakingsbeelden is te zien hoe heftig het eraan toe ging


SLACHTOFFERS

Op de bewakingsbeelden is te zien dat er meerdere mensen flink geslagen en geschopt werden. De slachtoffers hebben daar nog geen aangifte van gedaan. De politie vraagt of zij dat alsnog willen doen.

TIPS

Was u slachtoffer? Bel de politie! Heeft u informatie over de daders? Geef dan nummer plus naam door: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Uitzending 18 & 25 september 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Op bewakingsbeelden is te zien hoe heftig het eraan toe ging


Op bewakingsbeelden is te zien hoe heftig het eraan toe ging


Op bewakingsbeelden is te zien hoe heftig het eraan toe ging


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld