RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

85-jarige vrouw voor de vierde keer slachtoffer van babbeltruc

1/2
SOEST - Een 85-jarige vrouw uit Soest is vrijdagmiddag 26 juli voor de vierde keer slachtoffer geworden van een babbeltruc.

JUMBO

Terwijl ze boodschappen doet bij Jumbo aan de Zuidpromenade, wordt ze achtervolgd door een man. Hij is gefilmd door een bewakingscamera van de winkel.

HITTEGOLF

Als ze thuiskomt met haar boodschappen gaat de deurbel. Ze doet niet direct open omdat zij al drie keer slachtoffer is geworden van een babbeltruc. Ze kijkt door het raampje in de deur en ziet een man staan die om een glas water vraagt. Omdat het erg warm weer is, kan ze zich voorstellen dat hij dorst heeft. Wat ze niet weet, is dat de man haar al een poos volgt.

WATER

Ze gaat naar de keuken om een glas water te halen. Als ze terugloopt staat de man ineens in de gang. Hij vraagt nog een glas water. Als die is opgedronken verlaat hij de woning. Als ze die avond haar portemonnee wil pakken, blijkt dat de portemonnee weg is.

VERHUISD

Dit was dus de vierde keer dat haar vertrouwen een deuk heeft opgelopen. Zij en haar familie vinden het genoeg geweest en ze verhuisd naar een verzorgingstehuis.

SIGNALEMENT

Verdachte
- man
- getinte huidskleur
- kort, zwart haar met inhammen
- slank postuur
- bordeaux rood overhemd met opgerolde mouwen
- donkere broek
- nette schoenen
- bril, donkerkleurig montuur

TIPS

Heeft u enig idee wie deze man is, pak dan direct de telefoon en bel met een van de bekende tiplijnen: 0800 - 6070. Geeft u liever anoniem uw tip door? Bel dan 0800 - 7000.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 13 november 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -