RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Ben jij dit? Meld je dan bij de politie!

1/3
HUIS TER HEIDE - Een 20-jarige man wordt zaterdagavond 22 juni mishandeld nadat hij met een collega heeft gegeten bij McDonalds aan de Amersfoortseweg in Huis ter Heide.

PROVOCATIE

De man zit met z'n vrouwelijke collega binnen aan een tafeltje bij het raam. Tijdens het eten komt een groep jongens buiten op het terras zitten. Door het raam proberen ze de man te provoceren en dagen hem uit om naar buiten te komen om te vechten. De man probeert ze te negeren omdat hij geen zin heeft in problemen.


STRAATROOF

Als ze klaar zijn met eten lopen ze beiden naar hun auto. Dan ziet de man één van de jongens op hem aflopen, hij eist geld. Dat weigert de man. Hij krijgt dan een paar rake klappen en trappen. Hij weet bij zijn auto te komen en rijdt snel weg. Zijn collega staat stijf van schrik en springt dan in haar auto en rijdt ook weg. De agressieve jongen blijft agressief schreeuwend achter op het parkeerterrein.

OPROEP

De jongen is in de uitzending onherkenbaar getoond omdat de politie het vermoeden heeft dat hij minderjarig is. Mocht hij zich niet melden, dan wordt hij binnenkort herkenbaar in beeld gebracht. Mocht jij de jongen op de foto zijn, wees dan zo verstandig om jezelf bij de politie te melden.

SIGNALEMENT

Verdachte
- licht getinte jongen
- 16/18 jaar
- 1.80m
- normaal postuur
- kort donker haar
- donkere wenkbrauwen
- halflange legergroene jas (mogelijk Canada Goose)
- zwart shirt met rode print
- donkere spijkerbroek met gaten
- latex handschoenen (waarom hij die droeg is een raadsel)

 De jongen die gezocht wordt. De jongen die gezocht wordt. |

GETUIGEN

De andere jongens uit het groepje worden ook opgeroepen om zich te melden, zij kunnen goede getuigen zijn. Van één van hen is een signalement beschikbaar:
- blank
- 15/18 jaar
- 1.70 - 1.80m
- zeer kort blond haar

TIPS

Heeft u enig idee wie deze mishandeling op zijn geweten heeft, twijfel dan niet en meld het direct. Ben jij de dader, of zat je in het groepje die erbij zat. Meld je dan zo snel mogelijk bij de politie. 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

fragment uitzending


Uitzending 27 november 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld