RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Mishandeling bij Mc Donald's in Huis ter Heide

HUIS TER HEIDE - UPDATE 12 DECEMBER: De verdachte heeft zichzelf gemeld bij de politie. Het gaat om een 18-jarige man uit Achterveld.

Een 20-jarige man wordt zaterdagavond 22 juni mishandeld nadat hij met een collega heeft gegeten bij McDonalds aan de Amersfoortseweg in Huis ter Heide.

PROVOCATIE

De man zit met z'n vrouwelijke collega binnen aan een tafeltje bij het raam. Tijdens het eten komt een groep jongens buiten op het terras zitten. Door het raam proberen ze de man te provoceren en dagen hem uit om naar buiten te komen om te vechten. De man probeert ze te negeren.


STRAATROOF

Als ze klaar zijn met eten lopen ze beiden naar hun auto. Dan ziet de man één van de jongens op hem aflopen, de jongen eist geld. Dat weigert de man. Hij krijgt dan een paar rake klappen en trappen. Hij weet bij zijn auto te komen en rijdt snel weg. Zijn collega staat stijf van schrik en springt dan ook in haar auto. De agressieve jongen blijft schreeuwend achter op het parkeerterrein.

OPROEP

Het gezicht van de jongen is in de uitzending van 27 november onherkenbaar gemaakt omdat de politie het vermoeden heeft dat hij minderjarig is. Hij kreeg in de uitzending het advies om zich te melden, anders zou hij binnenkort herkenbaar te zien zijn in de uitzending. Omdat hij zich niet heeft gemeld en ook niet herkend is, is hij in de uitzending van 11 december herkenbaar getoond.

GETUIGEN

De andere jongens uit het groepje worden ook opgeroepen om zich te melden, zij kunnen goede getuigen zijn. Van één van hen is een signalement bekend:
- blanke huidskleur
- 15/18 jaar
- 1.70 - 1.80m
- zeer kort blond haar

TIPS

Heeft u enig idee wie de jongen is? Twijfel dan niet en meld het direct. Maakte jij deel uit van het groepje? Meld je dan ook zo snel mogelijk bij de politie via 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Uitzending 27 november & 11 december 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -