RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Woningovervaller bindt vrouw vast

1/2
HARMELEN - Een vrouw van 48 is in Harmelen overvallen in haar eigen huis. De dader bond haar vast en ging ervandoor met de buit.

HONDJE

De vrouw woont in een rijtjeshuis aan de Noordergaard in Harmelen. Op woensdagavond 13 maart is ze thuis met haar hondje, een Jack Russel. Het is het eind van de avond, tegen 23.30 uur als ze haar hondje buiten hoort grommen. Dan ziet ze ineens door de openstaande achterdeur een man binnenkomen. Hij overmeestert haar en bindt haar handen vast met tape. Ook plakt hij haar mond dicht.

COMPUTER

De man vindt de pinpas en wil de pincode weten. Die gebaart de vrouw met haar vingers. Dan pakt hij haar laptop en loopt via de achterdeur weer weg. De vrouw belt 112 en de politie is snel ter plaatse.

NAT PAK

Agenten zien een verdachte man op een fiets. Hij reageert niet op een stopteken en gaat ervandoor. Even verderop springt de man in een sloot. Het was op dat moment pikkedonker en ondanks een zoekactie is de man niet meer gevonden. Met de gestolen pinpas is niet gepind en de computer werd in de buurt teruggevonden.

TIPS

Heeft u tips, neem dan contact met de opsporings-tiplijn via het nummer 0800-6070. Zegt u liever uw naam niet, tip dan anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

fragment uitzending


Uitzending 27 november 2019
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -