RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Jongen (15) beroofd van airpods

1/2
AMERSFOORT - Als een 15-jarige jongen van Amersfoort richting Leusden fietst wordt hij in een tunneltje onder de A28 mishandeld en beroofd.

TEGENHOUDEN
Het gebeurt op donderdag 2 januari rond 20.00 uur. Het slachtoffer fietst nietsvermoedend over het Jaagpad in Amersfoort het tunneltje in onder de A28 als er een groep van drie tot vier jongens in de tunnel staat. De groep houdt het slachtoffer tegen en begint aan zijn fiets te trekken waardoor hij valt.

MISHANDELING EN ROOF
Er worden meerdere harde trappen uitgedeeld, ook tegen het hoofd van het slachtoffer. Daarna eist één van de jongens zijn spullen. Zijn Airpods (draadloze oordopjes) worden hem afhandig gemaakt en de groep jongens rent dan in de richting van Amersfoort de tunnel weer uit.

SIGNALEMENTEN
De politie vermoedt dat de jongens in het groepje tussen de 17 en 18 jaar oud zijn, ze hebben allen een licht getinte huidskleur en droegen donkere kleding. Van de jongen die het slachtoffer beroofde is iets meer bekend:

-licht getint
-ongeveer 1.75m
-dun postuur
-donkerblauwe of zwarte winterjas met bontkraag
-zwarte joggingbroek
-zwarte schoenen

TIPS
Denkt u deze jongen of één van zijn kompanen te kennen of was u getuige van de straatroof in het tunneltje onder de A28? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via 0800 - 6070. Anoniem is ook mogelijk via 0800 - 7000.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 11 januari 2020
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -