RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ramkraak op juwelier Schaap & Citroen

1/3
UTRECHT - In de vroege ochtend van maandag 6 januari reden drie mannen met een BMW dwars door het rolluik van juwelier Schaap & Citroen aan de Steenweg in het centrum van Utrecht. De ramkraak mislukt.

VLUCHTAUTO
Buurtbewoners schrikken rond 03.30 uur wakker als ze de klap horen van de auto die het rolluik probeert te rammen. Zij zien drie mannen kort na de ramkraak in een donkere Audi springen die klaar staat. Op de Audi zitten kentekenplaten die gestolen zijn in het Brabantse Geldrop. Het kenteken: 68-JR-LD.

VLUCHTROUTE
De vluchtauto van het drietal is meerdere keren gesignaleerd. Onder andere op de A27 richting het zuiden, op de A58 bij Ulvenhout en daarna op de A16 richting Antwerpen. De auto rijdt zo hard dat agenten hem uit het oog verliezen.

 De ramkrakers vluchtten in een Audi richting Antwerpen De ramkrakers vluchtten in een Audi richting Antwerpen | Foto: GoogleMaps/RTV Utrecht

TIPS
Was u getuige van de ramkraak? Kunt u meer vertellen over de mannen? Of heeft u iets opvallends gezien vůůr de ramkraak? Bel dan met de tiplijn 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 11 januari 2020
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -