RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Familie slachtoffer fataal ongeluk smeekt automobilist zich te melden

1/4
UTRECHT - In de vroege ochtend van 1 januari 2020 gaat de 47-jarige Natascha na een nachtdienst op haar scooter op weg naar huis. Op de rotonde van 't Goyplein komt ze ten val en raakt ze zwaargewond. In het UMC doen artsen wat ze kunnen, maar op 18 januari overlijdt Natascha.

De politie onderzoekt het ongeluk en komt tot de conclusie dat de val op de rotonde is veroorzaakt door een automobilist die met 140 km/uur over de rotonde scheurde. Deze bestuurder is ondanks alle aandacht in de media nog niet gevonden.

Familie
Het is voor de dochter, zonen, moeder, zus en broer van Natascha ontzettend belangrijk om te weten wie er acher het stuur van die auto heeft gezeten en wat er precies op de rotonde gebeurd is.

Ik kan niet begrijpen dat er iemand is die hier meer van weer, maar het ons niet vertelt."
Dochter van Natascha

Nieuwjaarsnacht
Natascha had in de nieuwjaarsnacht dienst bij Lister, een opvang voor mensen met psychiatrische en verslavingsproblematiek in de wijk Hoograven. Vlak voor middernacht gaat haar dochter even langs bij haar moeder om samen het nieuwe jaar in te luiden.

Natascha's dochter Joyá vertelt over de laatste keer dat ze haar moeder zag voor het ongeluk.


Een paar uur later, even voor 8.00 uur, voltrekt zich het ongeluk op 't Goyplein dat het leven van de hele familie op zijn kop zet.

Bewakingsbeelden
Op bewakingsbeelden is te zien hoe Natascha op haar scooter stapt. Ze rijdt richting de rotonde van 't Goyplein. Op dat moment komt een automobilist met hele hoge snelheid de afrit van de Waterlinieweg afrijden en scheurt zonder te remmen de rotonde over. Het is niet goed te zien op de beelden, maar wat 'wél te zien is, is dat Natascha en de auto elkaar kruisen. Natascha komt hard op het asfalt terecht, de auto rijdt onverminderd hard door.

bewakingsbeeld van moment van het ongeluk.


Intensive Care
Natascha ligt 18 dagen in coma op de Intensive Care. Dan moeten artsen besluiten haar te laten gaan. In het bijzijn van haar familie overlijdt Natascha op 47-jarige leeftijd.

Tips
Bent u de automobilist? Dan doet u er goed aan zich te melden bij de politie. Misschien bent u heel erg geschrokken die ochtend en durfde u niet te stoppen. Maar de politie en zeker ook de nabestaanden willen heel graag weten wat er precies gebeurd is. Misschien weet u wie er achter het stuur van de bewuste auto zat. Blijf er niet mee zitten en stap met uw informatie naar de politie. Bel met uw tips naar de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem bellen kan ook via 0800 - 7000.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 25 januari & 25 juli & 23 december 2020
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -