RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Getuigen gezocht van fataal ongeluk 't Goyplein Utrecht

1/3
UTRECHT - Het slachtoffer raakte zwaargewond en is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden. De precieze toedracht van het ongeluk is nog niet duidelijk.

In de nacht van oud en nieuw heeft de 47-jarige vrouw een nachtdienst gedraaid. Woensdagochtend 1 januari zit haar dienst er op. Op bewakingsbeeld is te zien dat ze even voor 08.00 uur op haar snorscooter stapt en wegrijdt. Ze komt uit de Wickenburglaan en slaat linksaf richting 't Goyplein, de rotonde ter hoogte van de wijk Lunetten met op- en afritten van de Waterlinieweg.

AUTO
Op ander bewakingsbeeld is te zien dat een auto hard de afrit van de Waterlinieweg afrijdt en richting de rotonde rijdt. Wat er dan gebeurt, is niet duidelijk omdat het buiten beeld gebeurd. Wat wel te zien is is dat de vrouw en de auto elkaar kruisen op 't Goyplein. De vrouw komt ten val. De auto rijdt rechtdoor en gaat via de oprit de Waterlinieweg weer op.

bewakingsbeeld van moment van het ongeluk.


OMSTANDERS
De vrouw wordt gevonden door omstanders. Ze wordt zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Ze heeft niets meer kunnen verklaren. Zaterdag 18 januari overlijdt ze aan haar verwondingen. Ze laat 3 kinderen van 21, 22 en 25 jaar achter.

GETUIGEN
Hoe de vrouw precies ten val is gekomen is niet duidelijk. De politie wil de bestuurder van de auto en zijn/haar eventuele passagiers graag spreken. Mogelijk hebben zij iets gezien.

TIPS?
Bent u de automobilist? Dan doet u er goed aan zich te melden bij de politie. Misschien bent u heel erg geschrokken die ochtend en durfde u niet te stoppen. Maar de politie en zeker ook de nabestaanden willen heel graag weten wat er precies gebeurd is. Was u getuige van het ongeluk of het doorrijden van de auto, of weet u wie er in die auto heeft gereden, laat het dan weten. Met tips over dit noodlottige ongeluk kunt u terecht bij de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem bellen kan ook via 0800 - 7000.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 25 januari & 25 juli 2020
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -