RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vermoedt u een hennepkwekerij in uw buurt? Bel de politie!

1/4
PROVINCIE UTRECHT - Het hennepteam van de politie Midden-Nederland komt in actie als er ergens een hennepkwekerij is ontdekt. Niet zelden komen zulke kwekerijen aan het licht na een telefoontje van oplettende burgers.

800 HENNEPPLANTEN
In twee kelders onder een flatgebouw aan de Ganskuijl in Amersfoort trof de politie na tips van buurtbewoners een kwekerij met 800 planten aan.

 de kwekerij de kwekerij |

BRANDGEVAAR
De daders hadden de stroom afgetapt. Daardoor kan er kortsluiting of brand ontstaan met alle gevolgen van dien voor de omwonenden. Vanwege dit gevaar, wil de politie hennepkwekerijen zo snel mogelijk ontmantelen. De daders maken misbruik van voorzieningen zoals het stroomnet en ruimtes als bijvoorbeeld kelders in flats en garages en soms zelf complete woningen die onder valse naam worden gehuurd.

 de kwekerij in Amersfoort de kwekerij in Amersfoort |

fragment uitzending


TIPS
Heeft u het vermoeden dat er bij u in de buurt een woning of andere ruimte wordt gebruik voor hennepteelt? Ziet u vreemde dingen en heeft u het idee dat er iets niet klopt? De politie hoort graag van u. U bent wat dat betreft de ogen en oren van de politie in uw eigen buurt. U kunt altijd bellen met politie via het algemene nummer 0900 - 8844 en anoniem bellen mag ook; via 0800 - 7000.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -