RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Mishandeling op straat in Amersfoort

1/2
AMERSFOORT - Een 28-jarige man werd in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 februari belaagd door twee jonge mannen. Dit gebeurde aan de Leusderweg in Amersfoort, ter hoogte van het Juliana Stolbergpark.

ELEKTRISCHE STEP
Het slachtoffer heeft die nacht gewerkt bij een horecagelegenheid in Amersfoort. Om 04.00 uur vertrekt hij naar huis op z'n elektrische step. Als hij rond 04.15 uur op de Leusderweg rijdt, ziet hij twee mannen onder het afdak van een school staan. Ze roepen naar 'm, maar hij schenkt er geen aandacht aan. Dan komt één van de mannen achter hem aanrennen. Die duwt hem vervolgens omver. Hij valt hard en heeft veel pijn in zijn rechterarm en -schouder. De daders lijken dat heel grappig te vinden, want ze staan hard te lachen.

TAXI
De mannen eisen geld. Het slachtoffer zegt dit niet te hebben, waarna hij een harde vuistslag in zijn gezicht krijgt. Gelukkig komt er dan een taxi aanrijden. Het slachtoffer laat de taxi stoppen. De straatrovers zetten het dan op een lopen richting het Juliana Stolbergpark. Het slachtoffer vertelt het verhaal aan chauffeur. Uiteindelijk wordt 'ie naar het ziekenhuis gebracht waar blijkt dat hij twee botbreuken heeft in zijn rechterarm.

SIGNALEMENT
Beide daders hebben:
- een blanke huidskleur
- zijn ongeveer 22 jaar
- 1.80 m
- tenger postuur
- donkere kleding met petje

TIPS?
Heeft u de twee straatrovers gezien? Misschien hangen ze vaker rond bij de school op de Leusderweg, of misschien komen ze uit de buurt. Uw tips kunnen helpen deze mannen te vinden! Bel met de tiplijn: 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000

Fragment uitzending


Uitzending 7 maart 2020
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -