RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Overval met broodmes op snackbar De Vallei

1/2
VEENENDAAL - Een man met een groot broodmes overvalt cafetaria De Vallei in Veenendaal. Maar dat gaat niet zoals gepland.

ECHTPAAR
Snackbar de Vallei zit aan de Valleistraat in Veenendaal. De zaak wordt gerund door een echtpaar, dat met hun twee kinderen boven de zaak woont. Donderdag 6 februari is het rond 19:35 uur rustig in de zaak. De vrouw zit in de keuken van de snackbar. Het belletje van de deur gaat en er komt een man binnen. Hij draagt een bivakmuts en heeft een groot mes vast. Hij roept om geld.

112
De vrouw schrikt enorm en vlucht direct naar de hal, achter de keuken. Zij alarmeert haar man die boven bij de kinderen is en belt 1-1-2. Als ze om het hoekje van de keuken de zaak inkijken is de overvaller alweer verdwenen.

BEWAKINGSBEELD
Op het beeld met geluid is te horen dat de man een paar keer 'geld!' roept. Ook tikt hij met z'n mes een paar keer op de toonbank. Als de vrouw naar achteren is gevlucht realiseert de overvaller zich blijkbaar dat het niet gaat lukken en loopt de zaak weer uit. Als de politie arriveert is hij spoorloos.

KLEDING
Twee uur later laat een Veenendaler zijn hond uit op het Jan Roeckplantsoen. Hij ziet daar een hoopje kleding liggen met een mes erbij. Hij meldt dit aan de politie, waarna agenten direct gaan kijken. De kleding komt geheel overeen met de kleding die de overvaller aanhad. Een forensisch rechercheur neemt de kleding en het mes mee voor onderzoek.

SIGNALEMENT DADER
-ogenschijnlijk getinte huidskleur
-slank postuur
-ongeveer 1.75m
-zwarte hoodie met capuchon en licht logo op de borst
-zwarte broek met opvallend licht stuk op onderbeen
-blauwe rugzak met rode voering

fragment uitzending


TIPS?
Weet u wie de overvaller is of heeft u andere info? Bel naar de tiplijn: 0800-6070. Kent u de dader persoonlijk en wilt u liever anoniem blijven? Bel dan M: 0800-7000.

Uitzending 2 mei 2020
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -