RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Voetganger overlijdt na aanrijding Utrecht

1/4
UTRECHT - Op de Spinozaweg werd eind april een 30-jarige Utrechter aangereden. Hij overleed aan zijn verwondingen. De bestuurder van de auto meldde zich die avond bij de politie, maar zijn bijrijder is nog altijd spoorloos.

SKODA FABIA
De aanrijding gebeurt zondag 26 april rond 20:00 uur. Het slachtoffer wil lopend het kruispunt Vleutenseweg/ Spinozaweg oversteken op de voetgangersplek. Uit de richting van de Thomas ŕ Kempisweg komt een zwarte Skoda Fabia aanrijden die hem schept. De bestuurder stopt niet maar rijdt hard door in de richting van de Lessinglaan.

 Hulp mocht niet meer baten. Hulp mocht niet meer baten. | Foto: 112MediaUtrecht

TRAUMAHELIKOPTER
Omstanders bellen 112. Politie, ambulance en een traumahelikopter komen ter plaatse. Helaas is het slachtoffer niet meer te redden. Hij overlijdt ter plaatse.

 Hier werd de Skoda aangetroffen. Hier werd de Skoda aangetroffen. | Foto: RTV Utrecht

WAGENAARKADE
De politie zoekt in de omgeving naar de zwarte Skoda en vindt de auto even later aan de Johan Wagenaarkade. Getuigen verklaren dat ze twee personen uit de auto hebben zien stappen die er te voet vandoor gingen.

BUREAU
De bestuurder, een man van 25 uit Nijkerk, meldt zich later die avond op het bureau. De naam van de tweede inzittende wil hij niet noemen. Deze is dan ook nog niet gevonden. Er is een summier signalement van deze man:

SIGNALEMENT
-lichtgetinte huidskleur
-ongeveer 25 jaar
-donkere kleding, broek met vlekken

TIPS?
Weet u wie de tweede inzittende is? Was u getuige van de dodelijke aanrijding en heeft u nog niet met de politie gesproken, meldt u dan via 0800-6070. Misschien kent u de tweede inzittende persoonlijk en vindt u het daarom prettiger om zijn naam anoniem door te geven. Dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Fragment uitzending


Uitzending 9 mei 2020
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -