RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Komt dit gewelddadige duo uit Montfoort?

1/3
BUITEN DE PROVINCIE - Twee medewerksters van een vestiging van Kruidvat in het Zuid-Hollandse Monster, zijn eind maart hardhandig aangepakt door twee overvallers. Het duo komt mogelijk uit de regio Utrecht.

MAGAZIJN
De Kruidvat-medewerksters gaan 30 maart extra vroeg naar hun werk. Ze moeten veel doen en beginnen al om 07:00 uur. Na het binnengaan willen ze de deur weer afsluiten omdat ze pas om 09:00 uur opengaan, maar dan stormen ineens twee mannen naar binnen. Op bewakingsbeeld is te zien dat beide vrouwen hardhandig worden vastgepakt en onder bedreiging van een mes gedwongen worden mee te lopen naar het magazijn.

 De vluchtauto De vluchtauto | Foto: Politie Midden-Nederland

KLUIS
De daders willen de kluis openen, maar dit duurt wel even. In de tussentijd moeten de slachtoffers op hun buik liggen en worden vastgebonden. Na de overval vluchten de daders. Getuigen zien dat ze wegrijden in een zwarte Volkswagen Up, met kenteken PZ-230-D. Later blijkt dat de kentekenplaten gestolen zijn van een auto aan de Schoolstraat in Montfoort. Waarschijnlijk is dit gebeurd tussen zondagavond 29 maart 22:30 uur en maandagochtend 30 maart.

SIGNALEMENTEN
Verdachte 1
-grote neus
-donkere jas met Puma-logo en capuchon

Verdachte 2
-zwarte broek, merk Hummel
-masker/sjaal met print van witte tanden

TIPS?
Weet u om wie het gaat? Of heeft u andere informatie die kan helpen de overvallers te vinden? Twijfel dan niet en bel met één van de tipnummers; 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Fragment uitzending


Uitzending 9 mei 2020
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -