RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Meisje mishandelt winkelpersoneel van Blokker

1/2
WIJK BIJ DUURSTEDE - UPDATE 22 MEI: het meisje heeft zichzelf gemeld bij de politie.

Als een medewerkster van Blokker een man die te hard hoest verzoekt de winkel te verlaten in verband met de Coronaregels, gaat zijn dochter helemaal uit haar plaat. Ze mishandelt twee medewerksters van de winkel.

HOESTEN
De vader van het meisje moet flink hoesten. Een medewerkster vraagt hem daarom de winkel te verlaten. Dat doet hij zonder gemor. Zijn dochter blijft echter in de winkel en wordt agressief naar het personeel.

 De mishandeling was bij Blokker in Wijk bij Duurstede De mishandeling was bij Blokker in Wijk bij Duurstede | Foto: Google Streetview

PLUKKEN HAAR
Eerst scheldt ze de medewerkster grof uit. Als een andere medewerkster erbij komt, krijgt zij een flinke duw van het meisje. Het meisje weigert de winkel te verlaten en pakt één van de medewerkster bij haar haren vast. Ze trekt plukken haar uit haar hoofd en slaat haar hard met een vuist in het gezicht. Uiteindelijk verlaat ze de winkel. Ze trapt met een voet tegen de deur en buiten probeert ze nog een mand met artikelen omver te gooien.

TIPS
Hopelijk kunt u helpen dit agressieve meisje te vinden. Met tips kunt u terecht bij de tiplijn: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Uitzending 16 mei 2020
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -