RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Man mishandeld door 4 jongens

1/4
BAARN - Overvallen worden door vier jongens, het overkomt een man op het station van Baarn. De vier gaan ervandoor en worden gezocht.

 De voetgangerstunnel onder de perrons De voetgangerstunnel onder de perrons | Foto: RTV Utrecht

PERRON 3
Het slachtoffer zit 27 april, Koningsdag, in de trein van Weesp naar Baarn. Het is 16:20 uur als hij aankomt op perron 3. In de voetgangerstunnel wordt hij belaagd door vier jongens. Ze willen z'n tas met laptop stelen, maar dat laat hij niet gebeuren.

 Voordat het slachtoffer deze trap op kan rennen wordt hij geschopt en geslagen. Voordat het slachtoffer deze trap op kan rennen wordt hij geschopt en geslagen. | Foto: RTV Utrecht

TAS
Hij wordt geschopt en geslagen en schreeuwt om hulp. Een echtpaar helpt 'm en de belagers gaan ervandoor. Ze vluchten naar de achterkant van het station. Een getuige ziet hoe ze daar in een nieuw model Mercedes springen, grijs van kleur. De auto verdwijnt naar de Luitenant Generaal van Heutzlaan in de richting van Hilversum.

SIGNALEMENTEN
Verdachten 1 en 2:
- blanke huidskleur
- 1.80m
- smal gezicht


Verdachte 3
- donkergetinte huidskleur (volgens het slachtoffer mogelijk van Surinaamse afkomst)
- tenger postuur
- 1.90m
- grote neus
- zwarte kleding
- zwart petje

Verdachte 4
- lichtgetinte huidskleur (volgens het slachtoffer van Marokkaanse afkomst)
- zwart, halflang krullend haar
- donkere kleding

TIPS?
Heeft u iets gezien die maandagmiddag rond 16:20 uur? Weet u wie we zoeken? Bel dan de tiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Fragment uitzending


Uitzending 16 mei 2020
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar MinisterieHeb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -