RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Overvaller wisselt snel van kleding

1/2
VEENENDAAL - Supermarkt Hoogvliet is overvallen door een man met een steekwapen. Hij ging ervandoor met geld uit één van de kassa's.

steekwapen
Donderdag 11 juni komt rond 20.50 uur een vrij jonge overvaller de winkel binnen en bedreigt één van de caissières met een steekwapen. Zij bedenkt zich geen moment en geeft hem de inhoud van de kassa. Daarmee gaat de overvaller er te voet vandoor.

burgernet
Er gaat een Burgernetmelding uit. Met de reacties kunnen agenten een jongen van 15 aanhouden in het Prins Willem-Alexanderpark. Maar na onderzoek blijkt dat hij er niets mee te maken heeft.

kledingwissel
Op de Terp heeft de politie een aantal kledingstukken gevonden die matchen met de kleding die de overvaller droeg; een lichtblauwe/grijze hoodie en een zwarte trainingsbroek.

vluchtroute
Vermoedelijk is hij vanaf de Hoogvliet de straat uitgerend richting de Zandstraat en is daar overgestoken naar De Terp, waar hij zijn kleding heeft verwisseld. Heeft u de overvaller zien vluchten of zijn kleding zien verwisselen? Of was u getuige van de overval bij Hoogvliet, geef dat dan door via de tiplijn: 0800 - 6070 of via M: 0800 - 7000.

Fragment uitzending


Uitzending 27 juni 2020
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -