RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Drugsdeal loopt uit de hand bij sporthal

1/2
IJSSELSTEIN - Op de parkeerplaats van een sporthal ontstaat 's morgens een vechtpartij. Een man raakt flink gewond door een mes.

sporthal
Wat speelde zich af op de parkeerplaats van sporthal Het Heem in IJsselstein, woensdagochtend 17 juni? Dat is de vraag waar de politie in IJsselstein met uw hulp antwoord op hoopt te krijgen. Getuigen zien rond 07.15 uur vijf jonge mannen op de parkeerplaats. Er ontstaat een gevecht tussen twee van hen. Eén heeft een mes in zijn handen, ook heeft hij een flink bloedende hoofdwond. De andere vechtende man springt in een donkerkleurige auto, vermoedelijk een Audi A6 en rijdt weg.

drugs
Een getuige meldt ook dat er een witte auto de parkeerplaats op kwam rijden en dat hij het idee heeft dat die vijf bezig waren met het dealen in drugs. Misschien is er een conflict ontstaan. De politie wil graag weten wat zich daar heeft afgespeeld en wie de mannen zijn. De parkeerplaats ligt tussen twee basisscholen, waar zo'n uur na de vechtpartij kinderen naar school kwamen. Dit soort situaties wil je niet hebben in een woonwijk.

signalement
De man met de bloedende hoofdwond en het mes heeft een lichtgetinte huidskleur, is ongeveer 20 jaar oud en heeft een fors postuur. De andere mannen, dus ook de man die wegreed in de Audi A6, zijn ook lichtgetint, rond de 20 jaar en hebben een smal/normaal postuur.

tips?
Weet u meer over wat er zich heeft afgespeeld op de parkeerplaats van de sporthal? Weet u wie de nogal forse man is die een bloedende hoofdwond had of wie er wegreed in de donkere Audi? Hoe klein ook, uw informatie kan een belangrijk puzzelstukje zijn. Geef het door, desnoods anoniem, via één van de tiplijnen; 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Fragment uitzending


Uitzending 4 juli 2020
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -