6 vrachtwagens in brand gestoken bij containerbedrijf

© Politie Midden-Nederland
DEN DOLDER - Bij containerbedrijf Kees Dijkman in Den Dolder is twee keer brand gesticht. De schade loopt in de honderdduizenden euro's.
De BMW waarbij brand werd gesticht
De BMW waarbij brand werd gesticht © Caspar Huurdeman

BMW

Het begint allemaal in Baarn, in de nacht van dinsdag 28 op woensdag 29 april. De BMW van de eigenaar van het containerbedrijf wordt op de oprit van z'n woning in brand gestoken. De auto raakt flink beschadigd.
In totaal zijn zes vrachtwagens uitgebrand
In totaal zijn zes vrachtwagens uitgebrand © Politie Midden-Nederland

Vrachtwagens

In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 juli is het weer raak. Dit keer bij het containerbedrijf van het slachtoffer, dat op een bedrijventerrein in Den Dolder zit. Op bewakingsbeeld is te zien dat een aantal mannen rondhangt op het terrein tusen de vrachtwagens. Even later staan 3 vrachtwagens in lichterlaaie.
Het bedrijf aan de Fornheselaan
Het bedrijf aan de Fornheselaan © Politie Midden-Nederland

Kraan

Op 26 augustus rond 03.45 uur lopen er 's nachts weer mannen over het terrein. Even later staan 3 andere vrachtwagens én een kraan in brand. De financiele schade door de 8 uitgebrande voertuigen loopt in de honderduizenden euro's.

Tips

Als er mensen zijn die iets verdachts hebben gezien, of iets weten, dan hoort de politie dat heel graag. Geef het door via de tiplijn. Blijft u liever anoniem, dus praat u liever niet met de politie, bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800 - 7000.
Fragment uitzending Bureau Hengeveld
Uitzending 9 september 2020.
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.