RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Meerdere malen gepind met gestolen pas

1/3
RHENEN - Twee mannen hebben met een gestolen bankpas gepind aan de Schoneveld in Rhenen. Beide keren is er voor honderden euro's geld opgenomen.


Kinderdagverblijf

Op maandagochtend 22 juni ziet een medewerkster van een kinderdagverblijf inArnhem dat er is ingebroken. Er is een geldkistje gestolen waar onder andere een bankpas in zat. Vermoedelijk is de inbraak dat weekend ervoor gepleegd. Het is overigens niet de eerste keer dat het bij dit kinderdagverblijf gebeurt. Een week voor de bewuste inbraak is er ook al ingebroken. Ook een jaar geleden is het kinderdagverblijf bezocht door inbrekers.


Bankpas

Er wordt voor het eerst gepind rond vijf uur in de ochtend, net over de grens van Duistland. Dit betekent dat de inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen vrijdag 19 juni 18.30 uur (het moment dat de laatste werknemer het pand verliet) en zaterdagochtend 20 juni 5.00 uur. In dat weekend werd er op zondag en maandag nog een keer in Rhenen gepind aan de Schoneveld door waarschijnlijk twee verschillende mannen.


Twee mannen pinnen op verschillende momenten met de gestolen pas bij een automaat aan de Schoneveld in Rhenen


Signalement

De eerste verdachte draagt een zwarte hoodie van Nike met het logo van voetbalclub Chelsea en verder draagt hij een vaalgrijze spijkerbroek. De volgende dag wordt de pas weer gebruikt, bij dezelfde automaat in Rhenen, door waarschijnlijk een andere man. Hij heeft zeer kort opgeschoren haar, draagt een zwarte jas, zwarte spijkerbroek en loopt op blauwe slippers. Zijn gezicht bedekt hij helemaal met een wit mondkapje.

Tips

Weet u wie deze pinnende dieven is? Of heeft u informatie die kan helpen de verdachten te vinden? Twijfel dan niet en bel de tiplijn: 0800-6070 of bel met M: 0800-7000.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 30 september 2020.
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -