RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Woning beschoten in Amersfoort

1/3
AMERSFOORT - De politie onderzoekt de beschieting van een woning aan de Zoetegaarde in Amersfoort. De woning werd beschoten in de nacht van 29 op 30 september. Er zijn geen slachoffers gevallen, omdat de woning op dat moment leeg stond. Het is niet duidelijk wat het motief van deze beschieting is.

Vuurwapen en vuurwerk
Omwonenden horen in de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 september een harde knal. Omdat de woning niet bewoond is, wordt pas de volgende ochtend ontdekt dat de ruit van de woning kapot is.
De politie wordt gebeld. Uit onderzoek blijkt dat de schade is veroorzaakt door een vuurwapen. Verder treffen agenten rond die woning ook nog resten van zwaar vuurwerk aan.

Getuigen
De politie komt graag in contact met mensen iets verdachts gezien of gehoord hebben in de bewuste nacht. Ook mensen die meer weten over het motief van de beschieting worden verzocht dat met de politie te delen.

De beschieting was bij een woning aan de Zoetegaarde in Amersfoort


Bewakingsbeelden
Verder is de politie op zoek naar beelden van beveiligingscamera's van mensen die in de buurt van de Zoetegaarde wonen. Beelden waarop iets verdachts te zien is in het tijdsblok 4.10 - 4.45 uur in de nacht van 29 op 30 september wil de recherche graag bekijken. Beelden kunnen worden geupload via de site van de politie.

Tips?
Weet u wie er op de woning aan de Zoetegaarde geschoten heeft en waarom? Geef uw informatie door via de tiplijn: 0800 - 6070 of bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 14 oktober 2020.
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -