RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Inbrekers in actie bij tankstation

1/4
NIJKERK - In de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 september hebben drie mannen geprobeerd om in te breken bij het Esso tankstation in Nijkerkerveen. Het lukte ze niet om de shop binnen te komen, omdat ze werden gestoord.

Sloophamer

Rond 04.20 uur in de bewuste nacht komt er een zwarte auto aanrijden, vermoedelijk een Audi A3. Drie mannen stappen uit en op bewakingsbeelden is te zien hoe ze proberen in te breken. EÚn van de drie mannen probeert met een sloophamer en een grote steen de ruit in te slaan.


De inbrekers zijn te zien op bewakingsbeelden


Eigenaar

De eigenaar van het tankstation woont naast de pomp. Hij wordt wakker van het geluid dat de drie inbrekers maken en gaat een kijkje nemem. De daders hebben dat in de gaten en gaan er snel vandoor.

 Het Esso tankstation aan de Amersfoortseweg in Nijkerkerveen Het Esso tankstation aan de Amersfoortseweg in Nijkerkerveen | Foto: Google Streetview

Regenpakken
Op de bewakingsbeelden is weinig van de daders te zien. Het enige dat opvalt is dat ze een zwart regenpak dragen met reflecterende strepen op de rug en bij de broekspijpen. Ze rijden vermoedelijk in een Audi A3.


Eerdere inbraken
Het is niet de eerste keer dat er een poging is gedaan om hier in te breken. Twee maanden voor deze inbraak was er wel een geslaagde poging en daar werd toen voor duizenden euro's gestolen. Het rechercheteam onderzoekt nog of deze twee inbraken iets met elkaar te maken hebben.

Tips
Heeft u een idee wie deze inbrekers zijn? Twijfel dan niet en geef het door via de tiplijn: 0800 - 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 14 oktober 2020
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -