RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Jonge overvalllers slaan toe in Soest

1/1
SOEST - Zaterdagavond 31 oktober hebben drie jongens een overval gepleegd op supermarkt Boni in Soest. Ze bedreigden het personeel met een steek- en een slagwapen en eisten geld.

Wapens
De drie mannen komen die zaterdag rond 19.40 uur de supermarkt aan de Parallelweg binnen. Ze dragen bivakmutsen en zijn gewapend met een slag- en steekwapen. Daarmee bedreigen ze het personeel. Ze eisen de inhoud van de kassa's. Het gaat ze niet snel genoeg en daarom grissen zij zelf goederen uit de stellingen. Dit laden ze in een grote rode boodschappentas. Vervolgens rennen ze weg in de richting van de Molenstraat, waar ze op een scooter springen en vluchten.

Jong
Volgens de winkelmedewerkers waren de overvaller 16 à 17 jaar. Ze droegen donkere kleding met capuchons over hun hoofd en ze hadden alledrie een bivakmuts op. Ze zijn vermoedelijk met zijn drieën op één scooter gevlucht, maar dat is niet zeker.


Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen. Mogelijk is het iemand opgevallen dat rond het tijdstip van de overval één of meer jongens met donkere kleding en een grote rode boodschappentas op een scooter reden in de omgeving van de Parallelweg, Molenstraat en Dalweg.


Tips
Weet u wie deze drie jonge overvallers zijn? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen? Twijfel dan niet en bel de tiplijn: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Fragment uitzending


Uitzending 4 november 2020
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -