RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Inbraak bij Amersfoortse juwelier

1/2
AMERSFOORT - In de vroege ochtend van maandag 16 november wordt er ingebroken bij juwelier Van Hell aan de Utrechtseweg in Amersfoort. Het alarm gaat af, de politie is er snel bij en weet twee inbrekers aan te houden. Maar de politie zoekt nog meer verdachten.

Zoekactie
Agenten arriveren even na 05.00 uur bij de juwelier en zien dat een aantal personen vlucht via het dak. Er wordt een zoekactie gestart, waarbij ook een helikopter wordt ingezet.

Aanhoudingen
Twee inbrekers worden aangehouden. EÚn op een dak en de ander in een schuur van een omwonende. Het blijken twee Amsterdammers van 23 en 26 jaar. Zij zitten vast voor verhoor.

Getuigen

Er waren meer inbrekers gezien bij aankomst bij de juwelier. De politie hoopt op tips van getuigen om ook deze verdachten te kunnen vinden.

Tips

Heeft u iets verdachts gezien op maandagochtend 16 november rond 05.00 uur bij de juwelier aan de Utrechtseweg, dan hoort de politie dat graag. Het kan ook zijn dat in de dagen voorafgaand aan de inbraak iemand iets opvallends heeft gezien dat te maken kan hebben met de inbraak. Ook dan kunt u terecht bij de tiplijn: 0800 - 6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 18 november 2020.
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -