Inbrekers in beeld, herkent u ze?

© Politie Midden-Nederland
WILNIS - Bij een sportvereniging in Wilnis hebben eind augustus twee mannen ingebroken. Ze maakten niks buit, maar hebben we veel schade veroorzaakt aan het pand.

Bewakingsbeeld

Op bewakingsbeelden is te zien hoe in de nacht van zondag 23 op maandag 24 augustus twee mannen over het toegangshek van een sportvereniging klimmen. Tien minuten later vertrekken de twee inbrekers weer, zonder dat ze buit hebben gemaakt.
De inbrekers zijn gefilmd door een bewakingscamera

Schade

De inbraak werd de volgende ochtend ontdekt als één van de eigenaren rond half acht aankomt bij de vereniging. Hij ziet dat de deur van het kantoor open staat, terwijl die altijd wordt afgesloten na sluitingstijd. In het kantoor is een raam geforceerd en zijn kasten opengebroken. Als hij daarna een rondje maakt door het gebouw ontdekt hij dat ook de deur naar het restaurant is geforceerd.

Niet de eerste keer

In November 2019 is ook al bij het bedrijf ingebroken. Toen stalen de inbrekers honderden euro's uit het restaurant. Sindsdien wordt er geen contant geld meer achtergelaten in het gebouw.

Signalementen

- beiden hebben een licht tot lichtgetinte huid
- een slank tot normaal postuur
- ze dragen allebei een donkere jas met capuchon
- donkere broek
- donkere schoenen
- verdachte 1 is een stuk langer dan verdachte 2

Tips

Weet u wie deze twee inbrekers zijn? Twijfel niet en bel de tiplijn: 0800 - 6070 of met Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.
Fragment uitzending Bureau Hengeveld
Uitzending 2 december 2020
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.