RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Fatale botsing tussen twee fietsers

1/2
BILTHOVEN - Bij een botsing op een fietspad raakte een vrouw van 66 zwaargewond. Ze overleed in het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen van het ongeval.

Botsing
Donderdag 26 november fietsen een 15-jarige jongen uit De Bilt en een 66-jarige vrouw uit Bilthoven op het fietspad langs de Soestdijkseweg Zuid. Zij rijden elkaar tegemoet. Ter hoogte van het Biltsche Meertje komen ze met elkaar in botsing, waardoor beiden vallen. De vrouw komt op haar hoofd terecht en heeft een flinke hoofdwond. Passanten, onder wie een verpleegkundige, verlenen direct eerste hulp.

Ziekenhuis
Een ambulance komt ter plaatse en de ambulanceverpleegkundige onderzoekt de vrouw en de jongen. De jongen blijkt geen noemenswaardig letsel te hebben, de vrouw wel. Zij moet meteen naar het ziekenhuis. Daar blijkt het hoofdletsel zo erg, dat ze de volgende dag overlijdt.

Getuigen
Het Opsporingsteam Verkeer van de politie heeft onderzoek gedaan en sprak met de 15-jarige jongen en met de passanten die de vrouw hielpen na het ongeluk. Desondanks zijn er zijn nog veel vragen. De politie spreekt ook heel graag met mensen die de daadwerkelijke aanrijding hebben zien gebeuren, donderdagmiddag 26 november rond 17:20 op de Soestdijkseweg Zuid in Bilthoven.

Tips
Heeft u deze aanrijding gezien of heeft u andere tips die de politie verder kan helpen? Twijfel dan niet en bel ťťn van de tiplijnen; 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Fragment uitzending


Uitzending 9 december 2020.
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -