RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hennepkwekerij aangetroffen in Transwijk

1/3
UTRECHT - Vier mannen worden verdacht van het betrokken zijn bij een hennepkwekerij aan de Lomanlaan in de Utrechtse wijk Transwijk. Eťn van de vier is bekend bij de politie, maar de andere drie verdachten worden nog gezocht.

Meldingen
Bij de politie waren meerdere meldingen binnengekomen van buurtbewoners die de situatie bij het pand niet vertrouwden. Vervolgens heeft de woningcoorporatie bewakingsbeelden bekeken en toen was het duidelijk. De kwekerij werd woensdag 24 juni aangetroffen.

 De hennepkwekerij zat in een pand aan de Lomanlaan De hennepkwekerij zat in een pand aan de Lomanlaan |

Onderzoek
De politie vond onder meer 150 lege potten met aarderesten, gebruikte lampen, hennep-resten en schaartjes. In containers die buiten stonden zaten vuilniszakken vol hennep-resten.

Signalementen
Verdachte 1 is een man van tussen de 20 en 30 jaar. Op de bewakingsbeelden draagt hij een donkere capuchontrui en een donkere trainingbroek met blauwe streep.

Verdachte 2 is ook een man van tussen de 20 en 30 jaar, met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij droeg een donkergrijs shirt met korte mouwen en later een donkere jas. Hij had een donkerblauwe broek aan en lichte sportschoenen.

Verdachte 3 is eveneens een man van tussen de 20 en 30 jaar met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij droeg een donkere pet en een lichtgrijze met zwarte trui met daaronder een donkerkleurige broek en schoenen.

Tips
Herkent u deze drie mannen? Of heeft u informatie die de poltitie verder kan helpen? Bel dan de tiplijn: 0800 - 6070 / 0800 - 7000.

Uitzending 6 januari 2021
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -